Söker du beställningssidan DINMONTER.SE? Klicka här

Tjänster

Stort eller smått, vi hjälper dig
med allt du behöver för ett lyckat arrangemang!

Våra tjänster

Behöver du oss som totalleverantör till ditt arrangemang, eller behöver du bara hjälp med några enstaka lösningar?

All Equipment
Easy Ordering
Installation
Logistics
Design
«Att genomföra mässor och liknande arrangemang är en tuff uppgift och det gäller att alla bitar och detaljer faller på plats i rätt tid för att det ska bli ett lyckat arrangemang. Jag har varit med och arrangerat ett tiotal mässor senaste sex åren, och jag vet hur otroligt viktigt det är att hitta samarbetspartners som gör sitt yttersta för att det ska bli ett bra evenemang. Jag är oerhört glad att jag 2010 började samarbeta med Compass Fairs, som inte bara levererar flexibla, prisvärda och stilrena monterlösningar, utan även gör allt i sin makt för att helheten ska bli bra och helhjärtat går in för att göra kunden nöjd. Tack för bra samarbete och personlig service!»
Karolina Davidsson

Karolina Davidsson
VD - Halmstad Näringsliv

«Compass Fairs är ett företag vi gärna jobbar med. Både vi som kund, våra besökare och våra utställare är otroligt nöjda, tack vare det professionella bemötandet och leveransen som Compass Fairs ger. Vi är trygga med projektledning, beställning och leverans. Möjligheterna är många och Compass Fairs är tillmötesgående med våra önskemål.»
Linn Karmfalk

Linn Karmfalk
Coordinator at Stadium Sports Marketing

  • Halmstad Näringsliv
  • Stadium Sports Marketing

Mycket att tänka på?
Delegera jobb till en expert
på mässor och arrangemang

Kontakta ossMarius
Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här..