Söker du beställningssidan DINMONTER.SE? Klicka här

Om oss

Compass Fairs Sweden AB etablerades 2007 i Sverige.
Moderbolaget i Norge etablerades 1996.
Det svenska huvudkontoret finns i Jönköping.

Sedan

1996

Vi är totalleverantör inom mässarrangemang och levererar alla typer av utrustning och tjänster till mässor, kongresser, konferenser och andra små och stora arrangemang.

Erfaren arrangör av bomässor
i Skandinavien

Sedan 2008 arrangerar vi vår egen bomässa i Sverige.

Bomässan är rikstäckande och arrangeras årligen på ca 20 orter runt om i Sverige.

Bomässan är en publik mässa där både lokala och nationella utställare köper monterplats. På mässan erbjuds allt från tak, väggar, golv och kakel till bad, kök, möbler, byggvaror och interiör.

En typisk besökare ska igång med en renovering eller bygga nytt och kommer till mässan för att få inspiration, experthjälp och bra erbjudanden från så många leverantörer som möjligt, samlade under ett tak.

Förutom alla våra svenska mässor arrangerar vårt moderbolag och systerbolag samma mässa i Norge, Danmark och Tyskland.

TravelXpo

TravelXpo är en publik mässa med fokus på resor och upplevelser. Både nationella och internationella utställare köper monterplats. Målet är att samla turismbranschen under samma tak, så att allmänheten kan få information om och möjlighet att förverkliga sin nästa drömresa.

En typisk besökare vill ha inspiration och information om nya upplevelser och resor. Mässan är en viktig mötesplats för resebranschen i Norge och utomlands och ger utställare möjlighet att expandera sitt nätverk och träffa nya och befintliga kunder.

Mässan hålls för första gången på Telenor Arena 10-12. Januari 2020. I framtiden är planen att ta konceptet till andra städer, både i Norge och övriga Skandinavien.

Besök webbplatsen

Eftertraktad
teknisk leverantör

Genom våra egna bomässor har vi blivit experter på att planera, bygga och genomföra mässor.

Det har gjort att vi i dag även är en efterfrågad arrangör av externa mässor och arrangemang, där vi erbjuder vår expertis och rikliga utrustningssortiment.

Under 2014 var vi teknisk leverantör på 60 mässor runt om i Skandinavien, dessutom utförde vi stora och små uppdrag på ytterligare 100 arrangemang.

Vi erbjuder både stort och smått, och levererar allt från bygge av mässväggar till totalleverans, och har ett tätt samarbete med flera stora mässcenter och arenor.

Stewart L. Stjernholm
Det började 1996

Det har hänt mycket sedan jag startade Compass Fairs 1996 och arrangerade den första bomässan i Kristiansand. Konceptet blev en succé! Tusentals intresserade norrmän strömmade tillbomässan för att snacka med en samlad skara experter på allt inom boende. Vi fick beröm av både besökare och utställare, något som gav motivation att jobba vidare med succén. Vi jobbade dygnet runt det året.

I dag, snart 20 år senare, är bomässan en erkänd och attraktiv mötesplats för besökare och bostadsbranschen. Boendetemat är evigt aktuellt och vi har följt med i tiden och utvecklat ett professionellt och dynamiskt koncept. Staben består av duktiga tekniker och koordinatorer, projektledare, ekonomer, marknads-, media-, och kommunikationsresurser samt grafisk designer.

Vi samarbetar tätt med våra systerbolag i Sverige, Danmark och Tyskland, och är en efterfrågad totalleverantör av egna och externa mässor - vi är faktiskt störst i Norden!

Jag är otroligt stolt över att ha startat detta koncept och över mina duktiga medarbetare som alla har bidragit till enflerårig succé för ett bolag som ständigt växer och är i positiv utveckling.

Ser fram emot fortsättningen!

Stewart L. Stjernholm
Adm. director/CEOMöt vår personal
Hej! Vi använder cookies för att förbättra denna webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster, ger du ditt samtycke till användning av cookies. Läs mer här..